Design contest

INSCHRIJVEN

Zin om je vast te bijten in deze unieke ontwerpopdracht? Inschrijven kan tot 14 maart 2018, via het online inschrijfformulier. Bij inschrijving vragen we van professionals een cv, LinkedIn-profiel of link naar een website van je bedrijf of bureau. Studenten vragen we om een bewijs van inschrijving aan een relevante opleiding.

IK HEB ME INGESCHREVEN. EN NU?

Dan heb je tot 1 juli 2018 de tijd om een idee en ontwerp uit te werken en via deze website in te zenden. Bekijk alvast aan welke eisen je inzending moet voldoen. Inspiratie nodig? Via deze website volgen we de wedstrijd op de voet en publiceren we regelmatig achtergrondverhalen en interviews met designers.

WANNEER WORDT DE WINNAAR BEKENDGEMAAKT?

De jurering vindt plaats in de maand juli 2018. De jury maakt tijdens de DDW 2018 (laatste week oktober) de winnaars en eervolle vermeldingen in beide categorie├źn bekend. Dat gebeurt in de vorm van een expositie van inzendingen die voorafgegaan wordt door een prijsuitreiking waarvoor alle deelnemers een uitnodiging ontvangen. De winnende ontwerpers worden uiteraard vooraf persoonlijk ingelicht. Op de website komt een juryrapport beschikbaar.

HOUD IK HET INTELLECTUEEL EIGENDOM OVER MIJN ONTWERP?

Absoluut. Mocht FaberExposize of het Kernteam Omgeving Binnenhof, je ontwerp (of een deel daarvan) op enige manier willen toepassen (voor het Binnenhof dan wel op een ander project, in gewijzigde vorm), dan word je daar (los van een eventueel gewonnen geldprijs) tegen marktconforme tarieven voor vergoed.

WAT GEBEURT ER MET DE INZENDINGEN?

FaberExposize bespreekt de winnende (en andere kansrijke) ontwerpen met het Kernteam Omgeving Binnenhof. Dat team maakt uiteindelijk de keuze of zij een of meerdere inzendingen geheel of gedeeltelijk wil realiseren.

ONLINE INSCHRIJFFORMULIER

Deelnemen? Schrijf je dan in, via ons online inschrijfformulier.

Wedstrijdsecretariaat
Binnenhof InsideOut!
Zwarte Mees 7
1423 NH Uithoorn
Nederland
info@binnenhofinsideout.nl

┬ę InsideOut! / FABEREXPOSIZE